T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ŞANLIURFA / HALİLİYE - Tepedibi İmam Hatip Ortaokulu

Tepedibi İmam Hatip Ortaokulu

Telefon
05055573551
Belgegeçer
.
WEB
https://tepedibi.meb.k12.tr
Adres
Tepedibi Köyü 38.km Haliliye/Şanlıurfa
Vizyon
Ancak geleceği düşünebilen milletler, yaşamak ve ilerlemek imkanlarına kavuşurlar (M.KEMAL ATATÜRK).
Misyon
Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı Cumhuriyet ilkelerinden ödün vermeyen çalışkan, bilgi ve birikimlerini tüm insanlık yararına kullanan, topluma yararlı, paylaşımcı, yaratıcı ve pozitif düşünen yarattığı değerlerle ülkesini tüm dünyada temsil eden nitelikli bireyler yetiştirmek.
Başarılar
1-2015-2016 Eğiti-öğretim yılı okul sporları müsabakalarında Atletizm branşında yıldız kız takımı ve yıldız erkek takımı Şanlıurfa İl ikincisi olmuştur. 2-2015-2016 Eğitim-öğretim yılı okul sporları müsabakalrında Bocce branşında Küçük kız takımı Şanlıurfa birincisi olarak Adıyaman ilinde yapılan bölge şampiyonasında 17 farklı ilden katılan takımlar arasında Bocce bölge beşincisi olmuştur. 3-2016-2017 Eğitim -öğretim yılı ikinci Dönem Merkezi Ortak Sınavında (TEOG) Ceylan POLAT isimli öğrencimiz 120 sorunun tamamını doğru cevaplayarak Türkiye Birincisi Olmuştur.
Öğretmen :13
Öğrenci :448
Derslik :7
Kütüphane Kitap Sayısı :780
Öğretim Şekli :TAM GÜN
Saatler
08:00 14:20
Isınma
KALORİFER
Bağlantı
Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil
İNGİLİZCE
Ulaşım
Okulumuza Ulaşım Öğretmen servisi ile sağlanmaktadır. Ayrıca Köyümüzün 2 km yakınından geçen Şanlıurfa-Mardin karayolundan yarım saatte bir Viranşehir İlçesinin araçları geçmektedir.
Servis Bilgisi
Okulumuzda taşımalı eğitim yapılmakta ve öğrenciler servislerle okula ulaşım sağlamaktadır.
Yerleşim Yeri
Okulumuz Şanlıurfa İl merkezine 42 km uzaklıktadır. Tepedibi köyü eski adıyla (boz) olarak bilinmektedir,Tepedibi Köyü ilimizin güneydoğusunda bulunmaktadır. Mardin ana kanalı Köyümüzden geçmektedir.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Şanlıurfa İl merkezine 42 km uzaklıktadır. Şanlıurfa Mardin yolu okulumuza 2 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri
439
Sportif Etkinlikler
Okulumuzda 2015-2016 eğitim-öğretim yılında Atletizm ve Bocce branşında iki takım kurulmuş ve müsabakalara katılım sağlanmıştır.
Bilimsel Etkinlikler
TÜBİTAK
Proje Çalışmaları
Yazdır